Använd reklamtält som en del av er marknadsföring

Under ett event vill man både synas och vara skyddad från väderpåverkan. Då kan ett eventtält passa verksamheten. Med ett så kallat ”pop-up” tält kan tältet enkelt fällas upp och ned på ett smidigt sätt. Två personer sätter enkelt upp tältet på mindre än en minut, men man kan självklart fälla upp tältet på egen hand på dubbla tiden. Alla tält har förstärkningar där de ligger emot tältställningen. Detta gör reklamtälten mycket slitstarka och hållbara, trots många upp och nedmonteringar. Skulle något gå sönder finns det reservdelar till alla tältets delar. Reklamtälten kan fås med eller utan tryck. Väljer man med tryck kan trycket ”all- over tryck” väljas vilket möjliggör för ett tryck på tältets alla sidor. På nätet finns välsorterade återförsäljare reklamtalt.se med brett utbud.

Tänk på detta när du köper reklamtälten.

Tältets huvudfunktion är att skydda er och era produkter mot väder och vind. Som en bonus marknadsför det ert företag genom olika tryck på tältduken. Man syns väl i ett folktätt vimmel.
För att få tältet så skräddarsytt som möjligt, efter sina behov, bör man tänka igenom några saker först. Vikten på tältet beror på hur robust konstruktion man vill ha. Tyngden avgörs delvis av tjockleken på godset.

Ett stadigt tält kräver tjockare gods.

Detaljerna på reklamtältet kan vara i både plast eller aluminium. Tältduken är tillverkad av Oxfordväv med en vattenresistens på mellan 420D och 600D. Det ingår alltid en bärväska, tältspikar och stormlinor. Skall tältet stå på asfalt kan extra tälttyngder köpas till. Skulle något gå sönder kan det vara bra att ha vissa reservdelar med sig redan på plats. Tryck kan fås på hela eller bara delar av tältet.