Behöver du badrumsbesiktning Stockholm?

En badrumsbesiktning i Stockholm är något du kan behöva, om du nyss har bygg ett hemma. Det finns vissa regler för hur ett badrum får byggas och utformas. Samma sak är om ni renoverar. El och vatten är något ni själva inte får jobba med om ni inte har rätt utbildning och certifikat. Anlitar ni en hantverkare att göra ert badrum, så är en badrumsbesiktning Stockholm efter detta något ni måste göra. Det kan ni göra genom att ta in en e​xpert inom besiktning. En sådan hittar du hos Besiktningsexperten

Denna besiktningsman kontrollerar att badrumsarbetet är korrekt utfört så att dina försäkringar gäller om något skulle ske. Detta eftersom att om de utförts fel, så kan det stå dig dyrt! Det är bättre att ta in en besiktningsman direkt efter så att ni ser att allt är korrekt.

Besiktning av badrum i Stockholms län

Om ni har gjort klart er badrum och vill att det ska besiktigas, så kan ni anlita Besiktningsexperten för en badrumsbesiktning Stockholm. De kommer att besikta i fyra olika delar. De kommer att kolla av kakel, klinkers, ytskikt, tak och kontrollera brunnen. De kommer även kontrollera all el och rördragning, samt alla olika installationer som gjorts. Dessutom görs en besiktning av allmänt intryck. 

Hos Besiktningsexperten kan du inte bara få badrumsbesiktning i Stockholm, utan de kan hjälpa till med andra former av besiktning. Bland deras besiktningar som de gör finns bland annat överlåtelsebesiktning, entreprenadbesiktning OVK-besiktning och så har de även konsultation. Kontakta dem för mer information om deras olika besiktningar eller besök deras hemsida och läs mer.