Beställ visitkort för din marknadsföring i Stockholm

Behöver ditt företags personal nya visitkort? Dessa kort är smidiga att dela ut på till exempel mässor eller andra event där olika företag är med för att synas. För att beställa riktigt bra visitkort Stockholm kan detta företag rekommenderas. För att kunder eller andra personer ska behålla ett visitkort de fått i sin hand och verkligen titta på dem, krävs att de är annorlunda än andra papperslappar man har i fickan eller i plånboken. Ett visitkort som känns mer eller ser annorlunda ut är vad som krävs i konkurrensen.

Det går givetvis att beställa visitkort på andra ställen än i Stockholm, men gör det här för att få bästa möjliga resultat. Här borgas det för hög kvalitet och att du verkligen känner att det är värt pengarna dina visitkort kostar.

Få visitkorten i olika tjocklekar.

Här kan du beställa visitkort med egen valt tryck i olika tjocklekar. Företaget har 20 års erfarenhet av trycksaker och kan erbjuda visitkort som väger hela 300 g per kort. Det är ganska mycket om du jämför med ett papperskvitto från en butik som endast väger några gram. Tjockleken gör att man inte lika enkelt kastar bort ett sådant visitkort. Det går bra att utforma visitkorten så de passar varje företag. En fin effekt kan till exempel vara rundade hörn. Det skapar en behaglig känsla om man håller kortet i handflatan, jämfört med hårda, spetsiga hörn. laminerade kort kan också vara ett alternativ för många, då de håller länge. Oavsett form eller vilket tryck som önskas, erbjuder detta företag vad du som kund önskar.

Ge ditt företag chansen att synas!