Skräddarsy din resa till Tanzania

Så som det ser ut idag är det svårt för många med hektiska arbeten att faktiskt komma iväg på den resa och semester som man drömmer om. Eftersom att resor som anordnas av resebolag ofta sker på utsatta datum och med bestämda resetider kan det därför vara svårt att komma loss från arbetet exakt när man vill. Men med Andersons kan ni ordna skräddarsydda resor till Tanzania som man bokar och köper i paket. Ni kommer då själva att få bestämma när ni vill åka och dem hjälper er att boka boende, guidning på plats och även alla de transporter som ni behöver. Ni får därför en flexibel resa där ni kan resa tryggt i landet tillsammans med de representanter som ni kommer att möta nere på plats som samarbetar med Peru Explorer för att ge er en så fantastisk resa som möjligt.

Ni kan även boka individuella resor istället för de gruppresor som är vanligast, då får ni möjlighet att resa med båt samt få mer landbaserade besök på Tanzania. Dessa resor är ofta lite billigare än de kompletta kryssningarna, kontakta Andersons för att få en offert på den resa som ni önskar åka på.

Gruppresor till Tanzania

Om ni väljer att åka på en av de gruppresor som anordnas av resebolaget Andersons African Adventures kommer ni inte att bli missnöjda. Ni kommer att få uppleva landets djurliv på nära håll och få se apor, jättesköldpaddor, exotiska fåglar och många andra. Ni kommer att få färdas med kanot längs en lugn liten flod, åka med snabba båtar på floder och snorkla i det varma klara vattnet som omger övärlden.